AUTONOME KABINETT

Vi har spesialisert oss på autonome strømforsyninger, dvs at vi kan levere strøm der strøm ikke er tilgjengelig. Vi har utviklet flere varianter av autonome strømforsyninger for utendørs formål. Selve kabinettene produseres i Sverige og fraktes deretter tilbake til Norge hvor kabinettene blir ferdigstilt etter kundens spesifikasjoner. På innsiden av våre isolerte stålskap installerer vi litium batterier, som lades av henholdsvis solcellepaneler og brenselceller. Når solcellene ikke gir nok strøm, tar brenselcellene over.

De autonome strømforsyningskabinettene varsler luftfarten om luftfartshinder og er montert og på drift i hele Norge.

Brenselcellene produserer strøm med metanol som drivstoff. Litt avhengig av solforhold, må systemet etterforsynes med metanol omtrent en gang i året. Da reiser en ansatt fra oss ut med bil eller helikopter for å gjøre denne jobben.

NYHET ! Fra 2024 leverer vi også enheter med brenselceller med hydrogendrift. Det gir mulighet til å levere langt kraftigere systemer, som for eksempel nok strøm til et hus.

foto av autonome skap-cordina

Slik kan et autonomt kabinett plassert ut i terreng se ut. Som oftest må disse fraktes ut ved hjelp av helikopter, siden terrenget er utilgjengelig for annen type transport.